Loading...

ONS STERK TEAM

Kijk samen met ons uit naar een academiejaar vol activiteiten!

Hover over de foto's om meer te lezen.

 
Alt

Hallo iedereen, ik ben Jasper en ik ben dit jaar de praeses van GFK! Als voorzitter is het mijn job om alle feestjes, sportactiviteiten, weekends, de boekenverkoop,… in goede banen te leiden. Uiteraard kan ik dit niet alleen, dus vervul ik mijn functie samen met mijn vice, Fauve. Alle activiteiten die wij organiseren zijn bedoeld voor studenten, en niet alleen farma studenten! Heb je dus interesse in een activiteit van de GFK? Pak een vriend(in) (farma student of niet) en kom af! Ook als je niet direct iemand hebt om mee te pakken, uiteraard nog steeds welkom hé! Op onze instagrampagina posten we elke week een weekoverzicht van de geplande activiteiten van de komende week en op onze facebookpagina kunnen jullie elke activiteit wat meer in detail bekijken. Beide pagina’s volgen dus! Uw studententijd kan echt de tijd van uw leven zijn, verspil ze dus niet! Leg uw cursussen eens aan de kant en kom dus eens af naar een van onze activiteiten!

Jasper Van de Perre
Praeses
Alt

Dag 1e jaars, mijn naam is Fauve en ik ben dit jaar de vice-praeses van de GFK. Dat houdt in dat ik Jasper zijn rechterhand ben. We zullen er samen met ons praesidium alles aan doen om jullie een superleuk 1e jaar te bezorgen. We zetten de 1e week in met meerdere activiteiten met als doel jullie zo snel mogelijk vertrouwd te laten voelen binnen de opleiding Farmacie. Want studeren is zoveel meer dan alleen maar op de universiteit zitten. We hopen jullie allemaal te zien op onze activiteiten en jullie mogen ons altijd aanspreken als je met vragen zit of mijn nummer wilt xxx

Fauve Scheers
Vice
Alt

Halloo iedereen! Ik ben Insa en ik vul dit jaar de functie van Ab Actis in. Dit houdt in dat ik onze website elke week up to date houd, zodat jullie goed op de hoogte zijn van alle leuke activiteiten die eraan komen. Ook zie ik erop toe dat alle verzekeringen in orde zijn en zal ik zorgen voor het verzamelen van de examenvragen elke examenperiode. Het is zeker de moeite waard om eens af te komen naar onze kringavonden en feestjes, dus gewoon doen!

Insa Vanderheyden
Ab Actis
Alt

Heyhey, ik ben Jelle en ik ben dit academiejaar de enige echte penning van onze vereniging. Ik beheer dus de financiën van de kring en zal er dan ook voor zorgen dat we draaiende blijven en dat hierdoor studenten nog jaren/decennia/eeuwen kunnen genieten van de fantastische activiteiten van de GFK! Als lid van het dagelijks bestuur kan je, als je vragen hebt over letterlijk alles, ook altijd mij bij terecht! Op een superleuk jaar vol ambiance en plezier!

Jelle Lefevre
Penning
Alt

Heyhey, ik ben Erza en dit jaar ben ik ook cultuur. Er komen heel veel leuke activiteiten aan dus kom zeker eens langs :). Ik kijk er al naar uit! See you there xoxo

Erza Sahiti
Cultuur
Alt

Hoii, samen met Danika ben ik terug verantwoordelijk voor de mooie cursussen. Ze zijn misschien minder plezant in jullie studentenleven, maar met onze mooie prijsjes zorgen we ervoor dat je nog harder kan uitzetten in de Overpoort ;)

Oona Deman
Cursus
Alt

Heyy nieuwe studentjes, ik ben Danika en samen met Oona zorg ik dit jaar voor jullie cursussen. Bij ons kun je al je cursussen en labomateriaal aan een schappelijke prijs halen. Veel succes dit jaar en tot op de boekenverkoop!

Danika Croes
Cursus
Alt

Hallo iedereen!! Ik ben Tanse en zal samen met Ginger dit jaar de allerleukste feestjes organiseren. Wij zullen er met veel plezier voor zorgen dat jullie lekker los kunnen gaan op feestjes, zoals de openingsfuif en het galabal, eventueel met een stevige kater achteraf (van die goeie cocktails natuurlijk). Tot op een van onze feestjes dit jaar!! xx

Tanse Vander Putten
Feest
Alt

Hey, ik ben Ginger en ik ben 1 van de 2 feestjes dit jaar. Wij organiseren, zoals de naam eigenlijk al voorspelt, alle feestjes die de GFK geeft. De feestjes zijn meestal een goede manier om even je medestudenten te leren kennen in andere context dan alleen maar studiegericht, dus ik zou zeggen: kom allemaal af naar de feestjes volgend jaar!

Ginger Vuylsteker
Feest
Alt

Yuwww! Mijn naam is Femke en dit jaar vorm ik samen met Ella het super toffe pers-team. Elke maand zorgen wij voor de sappige roddels en nieuwtjes via de “HCL”. Ook zijn wij op elke activiteit aanwezig om foto’s te trekken. See you then!!

Femke Dobbelaere
Pers
Alt

Dag iedereen! Ik ben Ella en ik kom elk weekend uit het verre Limburg om samen met jullie de tofste activiteiten van de GFK bij te wonen. Samen met Femke neem ik dit jaar de functie van pers voor mijn rekening. We zorgen dat alle leuke momenten vereeuwigd worden op beeld en verzamelen alle farmanieuwtjes in ons clubboekje, de HCL, die je elke maand in de faculteit zal vinden. Zo zijn jullie steeds up to date! Kom zeker eens langs op een van onze vele activiteiten, see you there!!

Ella Nassen
Pers
Alt

Heyhey, ik ben Erza en ik maak dit jaar deel uit van het PR-extern team samen met Femke. Wij zorgen voor sponsors en dus geld voor al onze leuke activiteiten :).

Erza Sahiti
PR-extern
Alt

Hey hey, ik ben Femke en samen met Erza vervul ik ook dit jaar weer de rol van PR-extern. Wij zijn verantwoordelijk voor het zoeken van sponsors, die natuurlijk voor het geld zorgen voor al onze leuke activiteiten. Hopelijk tot snel op 1 van onze evenementen!!

Femke Dobbelaere
PR-extern
Alt

Hey hey, je ziet zeker niet dubbel, dit jaar neem ik namelijk twee functies op. Samen met mijn medesport Yari zullen wij er een zo’n sportief mogelijk jaar van proberen maken met activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Kom zeker eens langs op onze mega toffe activiteiten :).

Oona Deman
Sport
Alt

Gegroet beste apothekers in spé, ik ben Yari Dehoucke en ik word dit jaar samen met Oona de sportverantwoordelijke van de GFK. Wat dat precies inhoudt? Wel, als sportverantwoordelijke zorgen wij er voor dat we jullie via een ruime sportaanbieding de kans geven om jullie ondanks het studentenleven fit te houden. Want heen en weer fietsen naar het FFW zal helaas niet genoeg zijn om de kilo’s weg te houden, geloof me! Wat bieden we dan aan? Allereerst kan iedere student farmacie zich inschrijven om de kleuren van de farma te verdedigen tegenover andere faculteiten in sportcompetities zoals minivoetbal, volleybal,… Mensen die zich hierbij ambitieus voelen kunnen zich bij ons inschrijven bij het begin van het 1ste semester, maar wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Ook bieden we vanuit het praesidium elk semester 3 sportactiviteiten aan voor elke farmastudent. Je hoeft hiervoor niet ingeschreven te zijn bij de GFK, maar dat maakt het natuurlijk wel alleen maar leuker. Maar voel je zeker niet verlegen om eens af te komen als je zin hebt, iedereen is welkom! Info hierover volgt doorheen het jaar, dus houd onze socials zeker in de gaten. Tenslotte zijn er doorheen het jaar ook grote sportevents zoals de 12-urenloop waar wij present staan. Ook hier komt later nog info over. Heb je nog vragen? Spreek me dan eens aan als je me tegenkomt, of stuur mij een berichtje, mail, whatever. Ik antwoord met veel plezier. Veel leer- en studentenplezier dit jaar, maak er een prachtig farmajaar van !

Yari Dehoucke
Sport
Alt

Bonjour tout le monde ! Ik ben Charles (zeg maar Sjarel) en afkomstig vanuit het Waalse grondgebied. Na een jaar sport, een jaar cantor en een jaar penning, zit ik er weer voor de 4e keer op een rij in het mooiste praesidium van Gent als (jaja opnieuw) jullie cantor! Als cantor ben ik verantwoordelijk voor het beste wat een studentenvereniging te bieden heeft, namelijk: DE CANTUS. Ik zing er liedjes voor en leid alles in goede banen, zodat jullie er een onvergetelijke avond aan overhouden. Wil je er meer over weten? Kom dan zeker eens langs op de openingscantus, waar ik jullie samen met Jan Klaassen en Clementine meeneem door de Red River Valley en het -o zo prachtige- Loch Lomond. Tot binnenkort en onthoud: vliegt de farma? STORM OP FFW!

Charles Gosselin
Cantor
Alt

Hallo iedereen!! Ik ben Amélie en dit jaar vervul ik de rol van schachtentemmer bij de Gentse Farma Kring. Het is mijn doel om zoveel mogelijk van jullie te verwelkomen in de richting farmacie EN VOORAL jullie te overtuigen om je aan te sluiten in de leukste kring van Gent. Het zijn de schoonste tijden van je studentenleven, waar je ongetwijfeld vrienden voor het leven maakt. Heb je nog vragen, twijfels of wil je gewoon even met mij kletsen? Aarzel dan zeker niet om me aan te spreken of in m’n dm’s te sliden; ik beantwoord jullie vragen met veel liefde :)) Ook kan je al eens proeven van de energie en ambiance die de kring te bieden heeft op onze openingscantus. Ik kijk er sowieso al naar uit dus hopelijk tot binnenkort!!!

Amélie Vandenbroele
Schachtentemmer
Alt

Hallo daar, ik ben Michiel en ik zal dit jaar de zeden zijn van de GFK. Dit wil zeggen dat ik ervoor zal zorgen dat iedereen zich een beetje gedraagt tijdens de cantussen. Ik ben al benieuwd naar hoeveel nieuwe blije kopjes dat ik zal zien dit komend jaar, dus hopelijk tot dan!

Michiel Cooleman
Zeden
WIE IS WIE?