Loading...

ONS STERK TEAM

Kijk samen met ons uit naar een academiejaar vol activiteiten!

Hover over de foto's om meer te lezen.

 
Alt

Gegroet beste farmaceuten! Ik ben Jolien en dit jaar ben ik praeses van de Gentse Farma Kring. Samen met mijn vice Astrid zorg ik ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en dat we er samen met ons praesidium een fantastisch jaar van kunnen maken! Daarnaast zijn wij ook voor iedereen binnen de faculteit een aanspreekpunt. Iedereen kan dus altijd bij ons terecht! Kom zeker eens een kijkje nemen op een van onze activiteiten in de feestweek om kennis te maken met ons en de rest van de kring!

Jolien Baetsleer
Praeses
Alt

Dag vriendjes, jullie vice van dit jaar hier. Ik ben Astrid en sta vol enthousiasme klaar om er een top lustrum jaar van te maken. Voor mijn functie moet ik overal een beetje helpen en ook 1 van de tofste activiteiten van het jaar organiseren: Eerste Bachelor Weekend. Zet 14- 16 oktober maar in de agenda als bezet want dan is het tijd voor het weekend van je leven. Meer info is te vinden op facebook (volg zeker Gentse Farma Kring om altijd te weten wat er te doen is). Dan laat ik jullie nu verder genieten van dit boekje, en wens ik jullie ook een fantastisch jaar toe!

Astrid Ooghe
Vice
Alt

Heeeey Ik ben Justine en zal dit jaar de functie ab actis vervullen. Dat wil zeggen dat ik zorg dat de website in orde is. Ook regel ik de verzekeringen en zorg voor het verzamelen van de examenvragen. Ik heb superveel zin in het nieuwe academiejaar en hopelijk zie ik jullie op één van onze activiteiten!!

Justine Kerkhove
Ab Actis
Alt

Bonjour! Ik ben Charles en afkomstig uit Wallonië. Naast Vlaams belastinggeld tellen, zal ik dit academiejaar ook de financiën beheren van onze kring. Ik zal er vooral ook voor zorgen om de 3 jaar corruptie van mijn voorganger keizerpenning bloot te leggen. Als lid van het dagelijks bestuur ben ik altijd beschikbaar als je eventuele vragen hebt over van alles en nog wat: hoe je moet blokken, hoe de kring werkt tot advies in biertjes (Rodenbach>>)! Tot op één van onze farmatastische activiteiten

Charles Gosselin
Penning
Alt

Heyla farma-peeps en sympathisanten Ik ben Kaat-Renée a.k.a. Karé. Dit jaar zal ik ook het praesidium vervolledigen als cultuur! *screams in excitement* Ik kan jullie alvast heel veel leuks beloven voor het tweede semester zoals een bierpongtoernooi en nog veel andere culturele activiteiten… Kom zeker eens piepen op 1 van onze activiteiten, want farma-student zijn is meer dan alleen chemische structuren vanbuiten leren :’)) Ik heb er alvast enorm veel zin in, hopelijk jullie ook! Tot de volgendeee xxx

Kaat-Renée Deforce
Cultuur
Alt

Hellowkes Mijn naam is Oona en samen met Caitlin ben ik verantwoordelijk voor het stalken van proffen zodat jullie je cursussen op tijd krijgen. Natuurlijk gaan we zorgen voor een zacht studentenprijsje, meer geld uitgeven in de Overpoort is altijd een pluspunt. Geniet van je jaar, maar sla hier en daar toch eens die cursus open. Hopelijk tot op de boekenverkoop!

Oona Deman
Cursus
Alt

Hallo beste farmaciestudenten, ik ben Caitlin. Dit jaar ben ik samen met Oona terug verantwoordelijk voor de cursusverkoop. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie je boeken aan een voordelige prijs bij ons kunnen kopen, want alles zelf moeten printen is ook niet handig. Verder wens ik jullie alvast een supertof jaar toe, maar vergeet toch niet om af en toe de boeken open te trekken.

Caitlin Goemaere
Cursus
Alt

Heyhey iedereen, ik ben Jelle en ik sta dit jaar in voor alle super coole farmafeestjes! Goede sfeer, lekkere cocktails, de leukste thema's... kortom alles wat een student maar wensen kan ;)) Ook help ik bij de organisatie van de spetterende openingsfuif en het galabal der farmacie! Ik heb er alvast keiveel zin in om er elke keer een knallende avond van te maken die niet snel vergeten zal worden! Adiós en tot op onze farmatastische feestjes!

Jelle Lefevere
Feest
Alt

Heyhey! Ik ben Erza, 1 van de feestjes van dit jaar. Als feest zullen Jelle en ik ervoor zorgen dat elk feestje (openingsfuif, galabal en alle andere) eentje wordt om niet te vergeten!! Who's ready to party and make some memories?

Erza Sahiti
Feest
Alt

Hoii mijn naam is Fauve en aankomend acedemiejaar zal ik mooie foto’s van jullie schieten en HCL’s uitbrengen. Hoe zatter je bent hoe mooier de foto’s zijn, dus kom er ook zeker keer eentje drinken op de kringavond.

Fauve Scheers
Pers
Alt

Hallo! Ik ben Amélie en dit jaar zorg ik, samen met mijn mede-persje Fauve, voor de HCL’s!! Maandelijks houden wij jullie op de hoogte van alle nieuwtjes die rondgaan tussen de farmaceuten via ons eigen farma-tijdschriftje. Daarnaast zijn wij ook elke activiteit aanwezig om jullie mooiste herinneringen te vereeuwigen op foto’s. Check dus zeker wekelijks eens de Facebookpagina van de Gentse Farma Kring!

Amélie Vandenbroele
Pers
Alt

Dag iedereen, ik ben Miguel en ik zorg samen met de 2 andere PR-externs Femke en Insa voornamelijk voor de sponsors en de communicatie buiten de kring. Je kan mij zeker terugvinden op elk feestje en evenement. Laten we er een topjaar van maken, en hopelijk tot binnenkort!!

Miguel Steel
PR-EXTERN
Alt

Halloo iedereen, ik ben Insa en ik heb het genoegen om dit jaar deel uit te maken van het pr-extern team samen met Femke en Miguel. Onze taak is om sponsors te zoeken en het contact met hen te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat er dus geld is voor al die fantastische activiteiten van de Genste Farma Kring!

Insa Vanderheyden
PR-EXTERN
Alt

Hey Hey, Ik ben Femke. Samen met Miguel en Insa vervul ik dit jaar de rol van PR-Extern. We gaan opzoek naar sponsors voor onze kring en organiseren de jobbeurs. Hopelijk tot op 1 van de vele leuke activiteiten van de GFK.

Femke Dobbelaere
PR-EXTERN
Alt

Heyho! Ik ben Jasper en ik vervul dit jaar samen met Nassar de functie van sport. In dit drukke studentenleven vol met feesten (en soms wat studeren) wordt sporten al gauw aan de kant geschoven. Daarom zijn wij hier om terug wat beweging in jullie leven te brengen! Verwacht dus een heel assortiment aan sporten van ons doorheen dit jaar. Ook zullen wij verantwoordelijk zijn voor de skireis in de lesvrije week zodat jullie wat kunnen ontspannen na die stresserende examenperiode!

Jasper Van de Perre
Sport
Alt

Bonjouuurrr, je m’appelle Nassar. Ik ben een Brusselaar die, samen met Jasper, voor de leukste sportevents zal zorgen het komende academiejaar. Heb je zelf leuke ideeën rond sportactiviteiten? Dan mag je ons gerust op de hoogte houden en ons contacteren. Sportieve groetjes you guysss!

Nassar Barnoussi
Sport
Alt

Yuw gastennnn, Karé aka uw nieuwe cantor hier!! Dit jaar vervolledig ik voor de tweede keer het praesidium en ik zie het echt al helemaal zitten!! Ik heb eigenlijk maar 1 boodschap voor jullie: Kom zeker af naar onze openingscantus en zie wat het geeft!! Cantussen is echt de tofste activiteit ooit, ook al zeg ik het zelf. Het is eigenlijk gewoon samen met wat maten pintjes drinken en liedjes zingen, wat wil ne mens nog meer he!! Dusja, ik zie jullie op onze openingscantus hé, be there or be square!!!! Cantor out, Liefs, Kaatje x

Kaat-Renée Deforce
Cantor
Alt

Gegroet beste apothekers in spé! Ik ben Yari Dehoucke, en dit jaar heb ik de eer om schachtentemmer te mogen wezen van de GFK! Wat houdt dat in, vraag je jezelf misschien af? Wel beste lezer, ik sta vooral in voor de opleiding van 1ste jaars farmacie die lid willen worden van de kring en om hun een volwaardig lid van de GFK te maken. Daar horen natuurlijk onze traditionele initiatierituelen bij (doop, ontgroening) maar ook tijdens het jaar zal ik mij ontfermen over de schachten en hun op weg helpen doorheen het jaar. Als je dus vragen hebt over de kring, wat het betekent om lid te worden van onze kring of gwn voor de gezelligheid eens wil komen babbelen, aarzel dan niet om naar mij toe te stappen, i’m all ears. Verder wens ik jullie allemaal nog een fantastische studententijd en niet te veel stress van de opleiding. Sayonara!

Yari Dehoucke
Schachtentemmer
Alt

Nogmaals hallow!! Door omstandigheden neem ik de functie van zeden over en vervul ik dus uitzonderlijk 2 functies in ons praesidium dit jaar! De rol van een zeden is om de cantussen in goede baantjes te leiden door ervoor te zorgen dat er orde blijft in de zaal en dat iedereen de regels respecteert. Nu, wanneer er iemand zich niet gedraagt tijdens een cantus is het ook aan de zeden om aan deze persoon een strafje uit te delen. Als je je afvraagt wat zo’n strafje precies inhoudt, dan kom je best maar af naar onze openingscantus. Cantussen is de leukste activiteit die je kunt beleven met een kring dus ‘be there or be square!’

Jasper Van de Perre
Zeden
Alt

Hallo hallo beste farmaceuten. Ik ben Sagar en ik ben de Pr-Intern van onze geliefde GFK. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alles dat te maken heeft met communicatie, niet enkel met de faculteit, maar ook met jullie natuurlijk. Dit kan via sociale media en zeker in persoon. Er zullen veel toffe activiteiten georganiseerd worden dus volg ons zeker op facebook en natuurlijk ook instagram @gentsefarmakring. Zo dat je up to date bent… Tot dan!

Sagar Khulal
Pr-intern
Alt

Hey iedereen, ik ben Kevin en dit jaar heb ik de functie Lustrum op mij genomen. Waarschijnlijk vraag je je nu af wat dat eigenlijk inhoudt. Wel, de Gentse Farma Kring bestaat nu maar liefst 90 jaar en dat moet gevierd worden. Samen met Mathias ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de leukste, goedkoopste en meest feestelijke week van de afgelopen 5 jaar! Hierbij wil ik jullie alvast warm maken om naar alle activiteiten te komen tijdens onze Lustrumweek van 14 tot 19 november. Na 3 jaar ervaring als penning gooi ik het nu dus over een totaal andere boeg: geld sparen ex, geld uitgeven in! Cheers!

Kevin Vandenbroucke
Lustrum
Alt

Farmaceuteeeeeuuuuuuunnn Ik denk dat ik mezelf niet meer moet introduceren? Dit jaar bestaat het GFK 90 jaar! Dit moeten we vieren! Daarom organiseren wij speciaal voor jullie de lustrumweek! Zet 14-19 november maar in jullie agenda, want iedere dag valt er iets te beleven in en rond de faculteit! Wat gaan we doen? AMBIANCE MAKEN!! Tot dan! Groetjes Uw lustrum!

Mathias Blontrock
Lustrum
WIE IS WIE?