Loading...

Voor deze evenementen hou je best de facebook-pagina van de Gentse Farma Kring goed in de gaten! Extra informatie & dergelijke komt ruimschoots op voorhand online, dus twijfel niet en geef de pagina een like!

Kringavonden - iedere maandag

Iedere gedoopte én niet-gedoopte is welkom op maandag om eens gezellig met de farmacie mee te drinken/feesten. Dit doen we wekelijks in de Coulissen te overpoort (waar anders?!). Vergeet zeker ook niet je ISIC-kaart mee te nemen om te genieten van een fikse korting op dat heerlijk vloeibaar goud (aka bier)!

1e Bach Weekend - 4 oktober tot 6 oktober

Dit jaar valt ons eerste Bach-weekend in de tweede week van het semester in plaats van de eerste zoals voorheen wel was. Dit biedt de mogelijkheid om de inschrijvingen langer open te houden. Ons eerste Bach-weekend is een unieke kans om je medestudenten in de farmacie beter te leren kennen! Want geef toe, de lessen om 8u30 zijn toch een pak aangenamer met mensen die je kent. Er worden tal van activiteiten georganiseerd over de periode van drie dagen om vriendschappen te smeden met je medestudenten en wie weet wel met ons, het praesidium!

Openingsfuif - 8 oktober

Iedereen en zijn moeder bevindt zich op 8 oktober 2019 in de Vooruit om helemaal los te gaan. Onze openingsfuif wordt georganiseerd door, ja u zult het wel al hebben geraden, onze feestjes! We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen! Kaarten zullen te koop zijn bij het praesidium.

Skireis - lesvrije week

De lesvrije week staat bij zo goed als elke kring wel bekend als de week van de skireis! En het kan toch niet anders dat de GFK ook wel graag op hoogtestage gaat. Kan je niet skiën? Geen probleem! Er zal de mogelijkheid zijn om skilessen te nemen zodat je tegen het einde van de week net zoals de topatleten van de zwarte piste kunt gliden! Natuurlijk bestaat een skireis niet enkel uit skiën, maar ook uit de nodige après-ski’s en tal van andere activiteiten!

 

Be there!