Loading...

ONS STERK TEAM

Kijk samen met ons uit naar een academiejaar vol activiteiten!

Hover over de foto's om meer te lezen.

 
Alt

Dag Farmaceuten!! Ik ben Mathias en ik heb de eer gekregen om dit academiejaar praeses te mogen zijn van de o-zo-mooie Gentse Farma Kring! Samen met mijn vice Cedric zorgen we ervoor dat alle activiteiten in goeie banen geleid worden. Ook ben ik het aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft. Zowel de faculteit, proffen als alle studenten kunnen bij mij terecht! Kom zeker eens af naar een van onze fantastische activiteiten tijdens onze feestweek en wie weet bouwen wij 2 wel een vriendschap op voor het leven!

Mathias Blontrock
Praeses
Alt

Hellowa Farmaaa Op het lint “Vice ‘21-‘22” staat dit jaar Bourda gestikt! Ik vond het studentenleven zo leuk dat ik een nieuwe opleiding gestart ben en dus nog een jaartje praesidium kan doen! Als vice zorg ik ervoor, samen met m’n praeses Mathias, dat de kring goed draaiende blijft. Ook organiseer ik in het begin van het jaar een fantastisch-niet-te-missen-super-plezant Eerste Bach weekend (15-17/10/‘21) en een BBQ op het einde van het AJ. Verder kan je bij mij altijd terecht voor hulp of wijze raad! Grtjs Bourda x

Cedric Bourda
Vice
Alt

Heyhey, ik ben Jolien en als ab actis zorg ik er dit jaar voor dat jullie allemaal verzekerd zijn op alle leuke activiteiten. Daarnaast onderhoud ik ook de website, houd deze dus zeker in de gaten om van alles op de hoogte te blijven!

Jolien Baetsleer
Ab Actis
Alt

Dag iedereen, hier ben ik voor de derde maal op rij. Nu weliswaar gepromoveerd tot keizerpenning, en je weet wat ze zeggen: ‘derde keer is trakteren’. Wees dus maar zeker dat er menig pintjes zullen getrakteerd worden aan de studenten farmacie! Naast het naar binnen slaan van pintjes heb ik ook nog een functie uit te voeren. Hiervoor hou ik mij hoofdzakelijk bezig met het regelen van alle geldzaken van de Gentse Farma Kring. Indien je mij eens wilt contacteren dan kan je terecht op het nummer BE42 7370 2267 0054 Salut en tot in de Couli!

Kevin Vandenbroucke
Penning
Alt

Heeeyyy allemaal, Ik ben Margot en ik ga er dit jaar voor zorgen dat jullie je mega gaan kunnen amuseren met allerlei toffe cultuuractiviteiten. Zo zal ik onder andere ook de fantastische, niet te missen bierbowling regelen!! Zet jullie dus al maar klaar voor een jaar vol cultuur en leuke activiteiten. Ik heb al heeeel veel zin om ons samen te amuseren zodat we alle verloren feestjes/activiteiten/… van in het coronajaar goed kunnen maken!! Tot snel ;))

Margot De Belie
Cultuur
Alt

Gegroet beste apothekers in spé! Ik ben samen met Caitlin dit jaar verantwoordelijk voor al jullie mooie cursussen. Wij zullen ook dit jaar ons uiterste best doen om al het cursusmateriaal zo snel en goedkoop mogelijk aan te bieden voor jou, zodat je zeker daar al niet te druk om moet maken . Als je in de loop van het jaar met vragen of problemen zit met je cursussen of iets anders mag je mij gerust aanspreken of contacteren, dan zoeken we het samen wel uit. Verder wens ik jullie nog een fantastisch jaar (zonder covid) in de farma en daarbuiten, en ook een lange zomer zonder herexamens! (Tip: voor dat laatste moet je wel je prachtige boeken eens hebben open gedaan voordat de blok begint!)

Yari Dehoucke
Cursus
Alt

Hallo iedereen! Mijn naam is Caitlin, samen met Yari, ben ik verantwoordelijk voor de cursussen. We zorgen ervoor dat jullie de boeken aan een goedkope prijs kunnen aankopen en zelf niet te veel hiervoor moeten kijken. Bij vragen kunnen jullie ons ook nog altijd contacteren. Ik wens jullie alvast een supertof jaar toe! Nog als wijze raad: trek de cursus wel open voor de blok eraan komt.

Caitlin Goemaere
Cursus
Alt

Hey, hoi, ik ben 1 van de twee feestjes van dit jaar. Dus met andere woorden ga ik zorgen voor een fantastische openingsfuif, waar je een industrieel ingenieur kan opdoen, drie beestige feestje in elk semester waar je een kater kan opdoen en een galabal waar je een ervaring opdoet die je nooit meer zal vergeten. Het is een jaar waarin we vorig jaar zeker en vast zullen inhalen!

Rann Beck
Feest
Alt

Heykes!! Kaat-Renée/Kaat/Karé hier, dit jaar mag ik met trots zeggen dat ik 1 van de feestjes ben woop woop!! Vorig jaar schreven de feest-leden in de guido dat ze er een fantastisch post-corona jaar van ging maken maar kijk waar we nu staan... daarom kan ik nu zeggen dat we er een zot post-corona jaar van gaan maken!! Dit zal niet moeilijk zijn met alle gekke feestjes (lees: galabal, openingsfuif en andere gekke farma feesten) die mijn mede-feest Rann en mezelf zullen organiseren!!! :))

Kaat-Renée Deforce
Feest
Alt

Heyhey, ik ben Yara en dit jaar ben ik samen met Caroline verantwoordelijk voor de HCL’s! Samen zullen wij ook op alle activiteiten van de Gentse Farma Kring paraat staan om jullie zotste (en zatste) momenten te vereeuwigen, zo zullen jullie die zeker nooit meer vergeten!

Yara Bleuzé
Pers
Alt

Heyhey, ik ben Caroline!! Dit jaar staan mijn medepersje Yara en ik in voor de allerleukste boekjes van de farmacie, de HCL’s. Jullie zijn waarschijnlijk wel benieuwd naar alle sappige avonturen die de farmaseuten zullen meemaken dit jaar en wij houden jullie daarom elke maand volledig up to date! Naast de boekjes zorgen we er ook nog voor dat alles vastgelegd wordt, zodat jullie zeker niets zouden missen!! Als jullie nog leuke verhalen hebben, wees dan zeker niet bang om deze met ons te delen via de website van de GFK :))

Caroline Vanhulle
Pers
Alt

Hallo iedereen! Ik ben Justine en één van de drie PR externen van dit jaar. Lena, Astrid en ik gaan op zoek naar sponsors, we onderhouden contact met hen en regelen de jobbeurs. Hopelijk hebben jullie even veel zin in dit jaar als ik en mag ik jou ontmoeten op één van de leuke activiteiten georganiseerd door de GFK!!

Justine Kerkhove
PR
Alt

Hoi hoi, Léna hier! Ik vervul dit jaar de functie Public Relations extern. Naast het verzamelen van sponsors zal ik ook helpen met het prachtige, fantastische, Galabal der Farmacie! Tot dan! xoxo

Léna Kesio
PR
Alt

Hallo Iedereen!!! Ik ben Astrid, en ik maak deel uit van het PR-Extern Team. Samen met Justine en Léna overtuig ik bedrijven om de GFK te sponsoren. Ik hoop jullie allemaal te zien op de vele leuke activiteiten van de GFK en we maken er een topjaar van!

Astrid Ooghe
PR
Alt

Helloooo iedereen, ik ben Kobe en samen met Viktor zijn wij verantwoordelijk voor sport in het jaar 2020-2021. Wij zorgen voor leuke sportactiviteiten met en zonder drank :)). Dus het is altijd leuk om eens aan mee te doen. Moesten jullie nog een leuk idee hebben voor een toffe sportactiviteit dat jullie al lang eens wouden doen, hit me up! Wij zorgen ook voor een top skireis in de lesvrije week. Dus hou die data maar vrij want da wordt een super skivakantie me genoeg tijd voor après-ski! Tot op een van de sportactiviteiten!

Kobe Reynaert
Sport
Alt

Bonjour tout le monde! Mijn naam is Victor en ik zal samen met Kobe verantwoordelijk zijn voor de komende sportevenementen. Wij ontvangen jullie met open armen en hopen zoveel mogelijk nieuwe sportievelingen te ontmoeten. Bovendien organiseren we elk jaar tijdens de lesvrije week een onvergetelijke skireis. See you soon!

Victor Melotte
Sport
Alt

Bonjour! Ik ben Charles (aka Sjarel) en ben afkomstig uit het zuidelijke deel van België. Dit jaar heb ik het genoegen om jullie Cantor te zijn! Wat doe ik? Ik zet de liedjes in en leid de cantussen zodat jullie kunnen genieten van DE beste activiteit dat een kring te bieden heeft! Als 1ste jaar zijn jullie zeker welkom op de openingscantus, waar ik jullie samen met Clementine en Jan Klaassen meeneem door de Red River Valleys en de bonnie bonnie banks o' Loch Lomond! Tot dan en onthoud: VLIEGT DE FARMA? STORM OP FFW!

Charles Gosselin
Cantor
Alt

Hey iedereen!! Ik ben Laurens (aka BIEBER) en tevens ook de schachtentemmer van dit academiejaar! Als temmer is het mijn taak om zoveel mogelijk eerstejaars te overtuigen om zich te laten dopen in de beste kring van Gent, ’t GFK. Het zijn de schoonste tijden van uw studententijd waar je vrienden voor het leven maakt! Nog twijfels? Bel me, schrijf me of slide in mn dm; ik beantwoord al jullie vragen met liefde! Kom zeker eens langs bij onze OPENINGSCANTUS waar je kan proeven van op en top ambiance!! Tot dan!!

Laurens Derie
Schachtentemmer
Alt

Hey ho allemaal, mijn naam is Laurens Bulteel meer gekend natuurlijk als de leemhouse en ik neem dit academiejaar de functie zeden weer voor mijn rekening! Ik zal er voor zorgen dat alles tijdens de cantussen goed verloopt en we ons fantastisch kunnen amuseren, aangezien we het toch enorm hard hebben moeten missen! Kzou zeggen hopelijk tot de eerstvolgende cantus!

Laurens Bulteel
Zeden
Alt

Heyhey iedereen! Ik ben Imke en dit jaar ben ik de PR-intern binnen de GFK. Dit betekent dat je voor alles te maken met communicatie bij mij terecht kan. Onze instahandle is @gentsefarmakring en ook op Facebook zijn we te vinden. Hou deze zeker in de gaten want er komt altijd wel wat interessants op ;)) ! Tot snel xoxo

Imke Fieremans
Pr-intern
WIE IS WIE?