Loading...

ONS STERK TEAM

Kijk samen met ons uit naar een academiejaar vol activiteiten!

Hover over de foto's om meer te lezen.

 
Alt

Dag Farmaceuten!! Ik ben Mathias en ik heb de eer gekregen om dit academiejaar praeses te mogen zijn van de o-zo-mooie Gentse Farma Kring! Samen met mijn vice Aida zorgen we ervoor dat alle activiteiten in goeie banen geleid worden. Ook ben ik het aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft. Zowel de faculteit, proffen als alle studenten kunnen bij mij terecht! Kom zeker eens af naar een van onze fantastische activiteiten tijdens onze feestweek en wie weet bouwen wij 2 wel een vriendschap op voor het leven!

Mathias Blontrock
Praeses
Alt

Koekoek! Ik ben Aida en dit jaar heb ik de eer om vice-praeses te mogen zijn van de GFK. Ik ben er zeker van dat ons praesidium helemaal paraat staat om jullie een jaar vol leuke activiteiten te bezorgen. Schrijf alvast alle activiteiten maar al in je agenda want wij gaan een leuk jaar tegemoet! Wees zeker niet bang om mij eens aan te spreken, ik bijt (meestal) niet! (En ik vertel hele goeie mopjes!) xoxo Aida

Aida Hinssen
Vice
Alt

Hallo iedereen! Als ab actis zorg ik er dit jaar opnieuw voor dat jullie verzekerd zijn moesten jullie zotte (of zatte) stunten uithalen. Ook hou ik jullie van alles op de hoogte via de website en verzamel ik de examenvragen.

Charlotte Salens
Ab Actis
Alt

Hey iedereen, hier ben ik weer! Dit mag je letterlijk nemen want dit jaar ben ik opnieuw penning van de Gentse Farma Kring. Wat houdt mijn functie in? Mensen betalen aan mij en ik betaal mensen. Reken er dus maar op dat ik achter jullie geld zal aanzitten! Groetjes, jullie West-Vlaamse geldwolf.

Kevin Vandenbroucke
Penning
Alt

Heyhey, ik ben Jolien en dit academiejaar zorg ik voor de nodige cultuur en ontspanning in jullie studentenleven. Dit doe ik met allerlei activiteiten waaronder de befaamde bierbowling, een supertoffe activiteit die je zeker niet mag missen. Zet 18 november dus maar al in jullie agenda en dan zie ik jullie daar! Hopelijk hebben jullie er zin in, want ik alvast wel!

Jolien Baetsleer
Cultuur
Alt

Gegroet beste apothekers in spé! Ik ben dus samen met Britt dit jaar verantwoordelijk voor al jullie mooie cursussen. Als je alles op tijd gekregen hebt, mag je ons daarvoor bedanken. Als er tekorten zijn, is het wss de schuld van de uitgever en/of prof. Als je in de loop van het jaar met vragen of problemen zit met je cursussen of iets anders mag je mij gerust aanspreken of contacteren, dan zoeken we het samen wel uit. Verder wens ik jullie nog een fantastisch jaar in de farma en daarbuiten, en ook een lange zomer zonder herexamens! ( Tip: voor dat laatste moet je wel je boeken eens open gedaan hebben voordat de blok begint.)

Yari Dehoucke
Cursus
Alt

Heyy, ik ben Britt! Samen met Raf zal ik dit jaar voor jullie cursussen zorgen. Waarschijnlijk is de cursusverkoop wel een van de meest geliefde evenementen van heel jullie studententijd dus daarom zullen wij ervoor zorgen dat dit aan de meest studentikoze prijs verloopt en dat deze op goede momenten vallen zodat jullie ze allemaal kunnen bijwonen!

Britt Walravens
Cursus
Alt

Hey, hoi, Ik ben Rann en de helft van team feest van het jaar 2020-2021. Ik kijk er naar uit om feestjes te organiseren waar iedereen zich op amuseert, net zoals ik mij de afgelopen twee jaar geamuseerd heb. Dit jaar staan wij ook in voor het galabal en hiervoor hebben we al verschillende verrassingen klaar. Dus hou jullie klaar voor acties, toffe concepten en veel Gentse Farma. Kom zeker eens meefeesten met ons, ik kan je garanderen dat je er geen spijt van zal hebben! Xoxo

Rann Beck
Feest
Alt

Dag allemaal, ik ben Laurens (aka Bieber) en samen met mijn mede-feest Rann organiseer ik dit academiejaar de beste post-corona feestjes!! Naast deze memorabele topfeestjes organiseren wij ook ons jaarlijkse Galabal en openingsfuif. Ik ben ervan overtuigd dat het na deze maandenlange lockdown een onvergetelijk feestjaar zal worden! Dus neem zeker jullie dansbenen mee en dan zie ik jullie daar; CHALLAS

Laurens Derie
Feest
Alt

Heyhoiiii, Ik ben Yara en dit jaar ben ik samen met Steffi verantwoordelijk voor de leukste, tofste, coolste boekjes ooit: de HCL’s!! Samen zullen wij ook op alle activiteiten van de Gentse Farma Kring paraat staan om jullie zotste (en zatste) momenten te vereeuwigen, zo zullen jullie die zeker nooit meer vergeten!

Yara Bleuzé
Pers
Alt

Heyhey, ik ben Steffi en samen met mijn mede-persje Yara zullen we ervoor zorgen dat naast al het studeren jullie ook mee zijn met alle roddels binnen de farma kring. En dit zullen we doen met het beste farma boekje ‘HCL’ voort te zetten. Vol met spelletjes en tests zullen jullie je nooit meer vervelen tijdens de les. Ook zullen we voor de foto’s zorgen. Dus ook al herinner je je niks meer van een van de leukste activiteiten die gfk te bieden heeft, we zullen er toch voor zorgen dat je een souvenirtje hebt om aan terug te denken.

Steffi Van Goethem
Pers
Alt

Hey farmaseutjes, Mijn naam is Elisabeth (Elisa voor de vrienden) en het komende jaar ben ik de Ron die samen met mijn Hermoiene en Harry het ‘golden PR-trio’ vormt. We zullen er een magisch jaar van maken!

Elisabeth Ghekiere
PR
Alt

Привет, Léna hier! Ook ik vervul dit jaar de functie “PR”. Naast het verzamelen van sponsors zal ik ook helpen met het prachtige, fantastische, Galabal der Farmacie! Tot dan! Xoxo

Léna Kesio
PR
Alt

Hallo! Ik ben Anke en samen met Elisabeth en Léna vervul ik de functie ‘PR’ dit jaar. Onze taak is om te onderhandelen met bedrijven en het onderhouden van contacten. Dit betekent dus dat wij zorgen voor het vinden van sponsers en dat de gemaakte afspraken opgevolgd worden. En ik heb er super veel zin in!

Anke Tamsin
PR
Alt

Hallokes! Ik ben Amina en samen met mijn mede-sportje Charles zal ik dit jaar zorgen voor een variatie aan leuke sportactiviteiten zodat jullie tegen het einde van het jaar kunnen stoefen met een summerbody. Verder organiseren wij tijdens de lesvrije week de jaarlijkse skireis waar jullie je kunnen uitleven op en naast de piste. (voor de geïnteresseerden: 29/01/2021 - 07/02/2021, zet het alvast in je agenda!) Hopelijk tot binnenkort!

Amina Bostyn
Sport
Alt

Bonjour, ik ben Charles en afkomstig uit Wallonië. Naar 't schijnt zijn we daar een lui volk. Tijd om het tegendeel te bewijzen! Zet je schrap voor een academiejaar vol sportieve activiteiten, die ik samen met Amina zal organiseren en begeleiden. En natuurlijk de activiteit bij uitstek: de skivakantie. Stretch die tamme beentjes maar en tot op één van onze evenementen!

Charles Gosselin
Sport
Alt

Een goedendag iedereen! Mijn naam is Emily en dit jaar zal ik de Gentse Farma Kring entertainen tijdens de cantussen. Vorig jaar heb ik als feest mezelf ontdekt in de party functie, dus het leek me ideaal om nu een stapje hoger te gaan in deze losse nachtsferen. Ik hoop dat ik jullie zo goed mogelijk kan laten genieten van de tradities van een studentenvereniging, dat het bier rijkelijk zal vloeien en de zangklanken des te meer. En nee, het zal niet traag verlopen omdat ik van Limburg ben.

Emily Nassen
Cantor
Alt

Hoi iedereen! Ik ben Axelle en als alles goed gaat, ben ik de nieuwe temmer voor het academiejaar ‘20-‘21. Jullie kennen me al als enthousiast sportje, maar nu ga ik voor een heel andere functie. Mijn grootste doel dit jaar is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om zich te laten dopen! Het is namelijk een ervaring die je nooit zal vergeten en je leert er zoveel nieuwe vrienden kennen! Als jullie nog vragen of twijfels hebben over de doop, mogen jullie mij altijd aanspreken of een berichtje sturen op facebook. Jullie kunnen natuurlijk ook altijd eens het studentenleven ontdekken op onze openingscantus, waar jullie allen welkom zijn. Ik heb alvast super veel zin in het nieuwe academiejaar en ik ben van plan om me volledig te smijten! Hopelijk hebben jullie er ook wat zin in! Tot binnenkort!

Axelle Braekman
Schachtentemmer
Alt

Hoi hoi iedereen, mijne naam is Laurens Bulteel, maar de meeste mensen in Farmacie kennen mij natuurlijk als de Leemhouse. Ik hou der natuurlijk van deze af en toe is te dansen tijdens cantussen en zal dees academiejaar voor zeer veel sfeer en gezelligheid zorgen op de cantussen als zeden!

Laurens Bulteel
Zeden
Alt

你好! Oei, verkeerde taal… Hallooooo! Ik ben An, of ja beter bekend als An Chen door de vrienden. Dit jaar zal ik instaan voor alles gerelateerd aan communicatie. Denk daarbij maar aan het contact met de faculteit en natuurlijk de sociale media. Geef ons zeker een like’je op Facebook en volg ons op Instagram (@gentsefarmakring shameless self-promo xd)! Tot snel en doe de groetjes thuis van mij! xoxo

An Chen
Pr-intern
WIE IS WIE?