Loading...

ONS STERK TEAM

Kijk samen met ons uit naar een academiejaar vol activiteiten!

Hover over de foto's om meer te lezen.

 
Alt

Dag iedereen, ik ben Daan en dit jaar heb ik de eer om praeses te mogen zijn van de GFK. Samen met mijn Vice-praeses, Lisa, zorg ik ervoor dat alle evenementen die de andere leden van het praesidium organiseren in goede banen geleid worden. Ook zijn wij als duo het aanspreekpunt voor iedereen die vragen heeft. Zowel de faculteit, de proffen, als alle studenten kunnen bij ons terecht! Wil je graag kennismaken met mij en de rest van de kring? Kom dan zeker eens de sfeer opsnuiven tijdens onze feestweek!

Daan Vanhaecke
Praeses
Alt

Heyla! Ik ben volgend jaar de vice van de GFK, ik leid alles wat in goede banen en sta bij waar nodig is. Ik organiseer ook de twee leukste evenementen van het jaar: eerste bach weekend en de BBQ! Groetjes Lisa xxx

Lisa Bostyn
Vice
Alt

Hallo iedereen! Als ab actis dit jaar zal ik ervoor zorgen dat jullie verzekerd zijn, moesten jullie zotte (of zatte) stunten uithalen. Ook hou ik jullie op de hoogte van alle activiteiten via facebook, de website en verzamel ik de examenvragen.

Charlotte Salens
Ab Actis
Alt

Hi there! Ik ben Kevin en als penning draag ik dit jaar mijn steentje bij tot het praesidium. In het dagelijks bestuur van de kring, samen met Daan, Lisa en Charotte, is mijn taak het regelen van alle financiën en het beheren van de rekening. Of anders gezegd: ik ben de persoon die iedereen moet lastig vallen met de vraag dat ze moeten betalen ;)! ‘T beste eh

Kevin Vandenbroucke
Penning
Alt

Koekoek! Ik zal jullie cultuur zijn dit academiejaar. Ik beloof jullie een waaier aan toffe activiteiten om jullie toch een beetje cultuur bij te brengen. Om toch al een paar evenementen te verklappen: ik zal jullie de verborgen parels van cafeetjes in Gent leren kennen met de Kroegentocht en de Sneukeltocht. Verder zorg ik voor het bier in de Bierbowling en de fun in Frikandellenchalenge (oei er staat precies geen fun in het woord maar ik beloof dat het een dag wordt om niet te vergeten!). Noteer alle cultuuractiviteiten maar alvast in je agenda!

Aida Hinssen
Cultuur
Alt

Dag allemaal, ik ben Raf en samen met Britt zal ik dit jaar een van de zotste activiteiten van het jaar organiseren. Een activiteit die elke student zeker een keer moet hebben meegemaakt in zijn carrière. Het is DÉ activiteit waar elke student elk jaar opnieuw naar uitkijkt. Een activiteit waar jaren nadien nog over wordt gesproken. Inderdaad het is DE CURSUSVERKOOP

Raf Dedeken
Cursus
Alt

Heyy, ik ben Britt! Samen met Raf zal ik dit jaar voor jullie cursussen zorgen. Waarschijnlijk is de cursusverkoop wel een van de meest geliefde evenementen van heel jullie studententijd dus daarom zullen wij ervoor zorgen dat dit aan de meest studentikoze prijs verloopt en dat deze op goede momenten vallen zodat jullie ze allemaal kunnen bijwonen!

Britt Walravens
Cursus
Alt

Hallo! Mijn naam is Emily en ik kom uit het verre Limburg. Ik begin aan mijn 2e bachelor farmacie en dit jaar organiseer ik jullie geweldige feestjes. De thema’s zullen origineel, grappig en goed uitgewerkt zijn, en ook op de openingsfuif in de Vooruit en op ons galabal mag je jou verwachten aan constante entertainment en verrassingen! Ik wil ervoor zorgen dat iedereen welkom is en dat iedereen van de sfeer en lekkere drankjes komt genieten, niet enkel de kringleden. Dus zak allemaal eens af naar de Coulissen, stay in touch met de activiteiten, en ik zie jullie daar!

Emily Nassen
Feest
Alt

Hallo, ik ben Sarah en ik zal dit jaar samen met Emily zorgen voor de leukste feestjes en de beste herinneringen (of geen herinneringen, aan u de keuze). Wij zullen dus de openingsfuif, een aantal niet te missen feestjes en een fantastisch galabal verzorgen, waar aanwezigheid van jullie, farmaceuten, een must is! Ik kijk er zelf enorm naar uit en ben ervan overtuigd dat het een topjaar gaat worden. Eerste afspraak: dinsdag 8 oktober, tot dan!

Sarah Smeulders
Feest
Alt

Dag allemaal! Ik ben An (beter bekend als An Chen), en samen met mijn lieftallige mede-pers Eden, ben ik verantwoordelijk voor het vereeuwigen van momenten op activiteiten en kringavonden die je jou waarschijnlijk niet meer zult herinneren. Naast de geweldige foto’s die je kan vinden op de Facebook pagina Gentse Farma Kring, zijn we ook de creatieve breinen achter de HCl’s van dit jaar! Ons eigen farmatastisch farma-tijdschriftje!

An Chen
Pers
Alt

Hoi allemaal, ik ben Eden en samen met An Chen ben ik verantwoordelijk voor hét énige échte farma-tijdschriftje! Wij gaan al jullie beste, mooiste, leukste herinneringen van alle activiteiten en kringavonden vereeuwigen op foto’s (dat kunnen we als de beste door die Chinese invloeden van An Chen) en in tekstjes! Zo kunnen jullie maandelijks terugdenken aan de prachtige momenten die jullie hebben meegemaakt!

Eden Delveaux
Pers
Alt

Hey farmaseutjes, mijn naam is Elisabeth (Elisa voor de vrienden) en het komende jaar ben ik de Kathleen die samen met mijn Karen en Kristel het allerleerste PR-trio vormt. Want wij zijn zoveel mooier als we samen zijn.

Elisabeth Ghekiere
PR
Alt

Hallokes! Ik ben Margo en samen met mijn twee liefste vriendinnetjes vervul ik de functie ‘PR’ dit jaar. Wij onderhouden de contacten met onze sponsors om zo geld in het laadje te brengen. We gaan ervoor zorgen dat jullie zorgeloos kunnen eten, drinken, feesten en genieten!

Margo Van Hoey
PR
Alt

Hellooo, ik ben Femke. En net zoals ze zeggen ‘komen alle goeie dingen in drieën’ en daarom ben ik jullie derde PR-lid dit jaar. Als dit extra stukje mankracht zal ik niet alleen helpen allemaal sponsors te verzamelen maar ook een handje helpen bij dat prachtige galabal.

Femke Eeckhoudt
PR
Alt

Hallo! Ik ben Axelle, en samen met Anne zullen wij dit jaar zorgen voor fantastische sportactiviteiten doorheen het jaar! Er zal een grote variatie zijn aan activiteiten zodat er voor iedereen wat bij zit! Als dit dan nog niet genoeg is, zullen wij ook de skireis in de lesvrije week organiseren. Wie kan er nu nee zeggen tegen een week lang aprés ski vieren!!

Axelle Braekman
Sport
Alt

Heyjoooww daar! Ik ben Anne Sti(e)eltjes en samen met Axelle ga ik ervoor zorgen dat jullie door het studeren heen jullie summerbody ’20 kunnen waarmaken. Dit wil zeggen dat we doorheen heel het jaar fantastische sportactiviteiten (met de nodige ontspanning) zullen organiseren, met voor ieder wat wils! In de lesvrije week organiseren we de jaarlijkse skireis, hier kan je al je zorgen even vergeten op EN naast de piste. Duidt deze date dus maar alvast aan in je agenda! Tot binnenkort! Xoxo

Anne Stieltjes
Sport
Alt

Bonjorno a tutti Ik ben Mathias, aka uw cantor voor dit academiejaar! Wat doe ik? Ik zorg voor het beste, het plezantste en het prachtigste studentengebeuren dat er bestaat, namelijk de cantus! Kom 24 september naar de Salamander en ik zorg voor de tijd van uw leven! (Bang om alleen te komen? Niet erg! Ik kwam alleen in mijn eerste jaar!) Saluti Mathias

Mathias Blontrock
Cantor
Alt

Halloo, ik ben Emma Gonzalves en schachtentemmer van de GFK. Vorig jaar was dit ook mijn functie. Door het volle enthousiasme van de schachten vorig jaar en ook omdat ik het graag doe, heb ik besloten deze taak opnieuw tot mijn rekening te nemen  Mijn functie houdt eigenlijk in dat ik schachten (dus 1e jaars of oudere) ronsel en zorg dat ze de toekomst van de farma zijn. Ik hoop dat ik jullie snel mag spreken en kom zeker aanstaande activiteiten eens langs! Grtz x

Emma Gonzalves
Schachtentemmer
Alt

Goeiendag! Ik ben Dries De Braekeleer, ik ben volgend jaar de zeden van de Gentse Farma Kring. In tegenstelling tot de meeste functies moet ik geen evenementen organiseren, maar moet ik ervoor zorgen dat cantussen ordelijk verlopen. Nog een extra pluspuntje aan mijn functie is dat ik mensen die zich niet aan de regels houden mag straffen met een ad pistum. Dag en bedankt he!

Dries De Braekeleer
Zeden
WIE IS WIE?