Loading...

 

week 12

Kringavond  - maandag 9 december 

Elke maandag zijn we met onze kring te vinden in de Coulissen te Overpoort op onze kringavond. Gedoopt of niet, iedereen is welkom om samen met ons een pintje te komen drinken en de nacht weg te dansen.

Massacantus- woendag 11 december

We komen alweer dichter en dichter bij die gevreesde periode van bloed, zweet en tranen: de blok. Maar voor we aan dit akelig gebeuren starten, gaan we nog 1 keer alles geven op de 27ste editie van de massacantus.

 

week 11

GFK Presents: Fuck tis al week 11 vat  - maandag 2 december 

De blok komt eraan :'(. Om deze betreuringswaardige periode met goede moed tegemoet te gaan, zetten we voor de laatste keer dit semester een gratis vat. Zo kunnen we allemaal nog eens volledig kapot gaan voordat ons sociaal leven eindigt en we officieel achter de boeken moeten kruipen.

Klaascantus- dinsdag 3 december

Na vele telefoontjes te plegen, heeft de Sint beloofd langs te komen op onze cantus. Wie goed is krijgt lekkers, wie stout is nen zevensprong!

 

week 10

Foute kersttrui party - maandag 25 november 

Voor het laatste feestje van dit semester verwachten we jullie in je mooiste (lees: foutste) kersttrui en wie weet word jij wel uitgeroepen tot ''foutste kersttrui van de avond''. Wederom lekkere cocktails te verkrijgen aan mooie prijzen en het toffe gezelschap krijg je volledig gratis!

Make-up/verzorgings activiteit - woensdag 27 november 

Omdat de winter ons toch al een beetje vermoeid heeft, heeft onze cultuur gekozen voor een rustige, relaxerende activiteit: een make-up/verzorgingsavond georganiseerd samen met het bedrijf 'Les Couleurs de Noir'.

Filmavond - woensdag 27 november 

Trek maar jullie favoriete pyjama broek aan, neem je dekentje mee en je comfortabele sloffen en bereid je voor op de chillste activiteit van het jaar: de filmavond. Afspraak om 18u in het FFW!

 

week 9

Get fit and relax - dinsdag 19 november 

Speciaal voor jullie organiseren wij een workout waarbij je al die overtollige kilo's er af kan werken! Bovendien is het ideaal om om alle stress eruit te gooien nu die oo-zoo-gevreesde blok eraan komt.

Spaghetticantus - dinsdag 12 november 

Op onze jaarlijkse eetcantus zullen we jullie lekkere zelfgemaakte spaghetti voorschotelen! Afspraak om 19u in de Salamander.

Retrocantus - vrijdag 15 november 

Deze vrijdag vindt onze speciale retrocantus plaats. Hiervoor heeft onze huidige cantor de hulp ingeroepen van allerlei procantoren om samen met hem de cantus te leiden. 

 

week 7

Zelfverdediging - maandag 4 november 

Altijd al trucjes willen leren om jezelf te kunnen beschermen wanneer je 's nachts alleen van de Overpoort naar kot fietst/wandelt? Dit is je kans! Deze maandag bieden wij een les zelfverdediging aan in het FFW gegeven door een professionele begeleider.

Bierbowling - donderdag 7 november 

Het is weer tijd voor de activiteit waar jullie een heel jaar op hebben gewacht: de befaamde bierbowling! Where beer meets bowling voor een avondje vol plezier.

 

week 6

Couli White - maandag 28 oktober 

Wij presenteren naar jaarlijkse gewoonte de enige echte Couli White waar je aan een studentikoze prijs en naar hartelust cava kan drinken! Trek je witste outfit aan en zak samen met ons af naar de Coulissen te Overpoort.

Sneukeltocht - woensdag 30 oktober 

Deze woensdag staan wij klaar voor onze jaarlijke sneukeltocht. Voor deze activiteit gebruiken we de bonnetjes uit de Guido Gids om drank/eten uit de Gentse binnenstrad goedkoop te kunnen nuttigen. Afspraak om 19u aan de Salamander met je gids, fiets en fietslichtjes! 

 

week 5

Kringavond - maandag 21 oktober 

Elke maandag zijn we met onze kring te vinden in de Coulissen te Overpoort op onze kringavond. Gedoopt of niet, iedereen is welkom om samen met ons een pintje te komen drinken en de nacht weg te dansen.

Doopcantus - woensdag 23 oktober 

Deze woensdag vieren we de geboorte van onze nieuwe schachten! Welke feutjes doorstaan de doop(cantus) en verdienen op het einde van de avond hun blauw-geel-blauw-farmalintje? 

 

week 4

Pré-doop vat - maandag 13 oktober 

GFK presents: pré-doop vat! Hier is hij dan eindelijk: het eerste gratis vat van de farma. Twijfel je nog om je te laten dopen? Kom dan samen met ons de nacht wegdansen in het beste café van Gent: de Coulissen.

Beiaardcantus - woensdag 16 oktober 

Deze woensdag belooft opnieuw een avond vol muzikaal spektakel te worden, met een bodemloos vat dat menig studentenmondjes vullen kan. Onder begeleiding van de stadsbeiaardier en de Studentenfanfare zetten we deze traditie dorstig verder.

 

week 3 

openingsfuif - dinsdag 8 oktober 

Eindelijk is het weer tijd voor onze jaarlijkse openingsfuif! Deze editie gaan we volledig op in het thema 1001 nachten: denk maar aan Alladin, lichtspektakel, tulbanden en fantaschtische vibes. Laat je deze dinsdag gaan op swingende muziek in het gezelschap van de tofste faculteit van Gent! Voor meer informatie omtrent tickets, line-up en verrassingsact zie het facebook evenement.

 

week 2

Kringavond - maandag 29 oktober

Elke maandag zijn we met onze kring te vinden in de Coulissen te Overpoort op onze kringavond. Gedoopt of niet, iedereen is welkom om samen met ons een pintje te komen drinken en de nacht weg te dansen.

Kroegentocht - woensdag 2 oktober

Gent verkennen heb je waarschijnlijk al eens gedaan. Maar heb je de talrijke cafés al bezocht in onze studentikoze stad? Schrijf maar alvast deze datum in je agenda en vergezel ons op stap om de leukste en beste cafés in Gent te ontdekken! Afspraak om 19u in de Salamander (vergeet zeker jullie fiets en fietslichtjes niet).

1ste bachelorweekend - vrijdag 4 t.e.m. zondag 6 oktober

Om het avontuur aan de faculteit farmaceutische wetenschappen knallend van start te laten gaan, organiseren wij voor de 1ste jaarsstudenten een weekendje weg. De perfecte gelegenheid om medestudenten te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Bekijk voor meer informatie zeker het fb evenement!

 

week 1

(H)aloha welkomstfeestje - maandag 23 september 

Hoe kan je je academiejaar beter starten dan een fris pintje of een lekkere cocktail te consumeren samen met ons! Het eerste feestje van het jaar is een feit, en het wordt alvast een klepper van formaat. We hopen jullie massaal te zien op de dansvloer van de Coulissen mét een drankje in je hand!

1e Bach Meeting - dinsdag 24 september

Heb je ook zin in gratis eten en drinken en een leuk gesprek met het praesidium (ja dat zijn wij) en mede 1e bachers? Ben je nog op zoek naar maatjes om samen mee naar het 1e Bach weekend te gaan? Kom dan zeker af naar de 1e Bach Meeting! Een gezellige avond met alles dat je maar kan wensen: tof gezelschap, GRATIS eten en drinken, en heb ik al gezegd dat het GRATIS is? Het evenement is volledig georganiseerd voor onze 1e bachers dus twijfel zeker niet om met z’n allen af te komen naar FFW, onze geliefde faculteit!

Openingscantus - dinsdag 24 september

Cantussen is een essentieel deel van het studentenleven. Vraag maar aan onze cantor! Heb jij je ook al afgevraagd hoe dat nu eigenlijk in z’n werking gaat? Hier is het antwoord op al je vragen! De openingscantus is tevens de enige cantus waar je ongedoopt naartoe kan gaan! Voor velen is dit gebeuren de reden dat ze zich laten dopen, dus wie weet ;)… Als je geen grote bierdrinker bent, kan je natuurlijk ook cantussen op water! Afspraak op dinsdag 24 september in de Salamander te Overpoort, waarna we het feestje verderzetten aan de overkant in de Coulissen!

Bickykraam - donderdag 26 september

Op donderdag kunnen jullie je verwachten aan een heus Bicky-festijn. Onze lieftallige faculteit, FFW, wordt even omgetoverd tot een paradijs voor de vele bicky-lovers onder ons. Het praesidium zal bicky bugers verkopen aan zeer democratisch prijzen! Wie kan daar nu neen tegen zeggen? We verwachten jullie allemaal!

Muurklimmen - donderdag 26 september

De eerste sportactiviteit van dit academiejaar is ook al een feit: muurklimmen. Hoogtevrees: no worries, er zijn verschillende parcours af te leggen dus er is voor elk wat wils. Bovendien zullen we begeleid worden door een monitordie je goed op weg kan helpen. Afspraak aan het FFW om 19.30u om samen richting de Coupure te vertrekken (rechtstreeks mag je natuurlijk ook altijd gaan).

 

 

 

Blijf ons volgen voor alle activiteiten!