Loading...

WEEK 3

ALTERNATIEVE KRINGAVOND - MAANDAG 5 OKTOBER

Door corona hebben we als kring 1 grote vraag: hoe kunnen we nieuwe eerste jaars laten proeven van het studentenleven en onze vereniging? Als oplossing hiervoor presenteren wij jullie onze 'alternatieve kringavond' waarbij praesidiumleden de eerste jaar in groepjes meenemen naar talrijke caféetjes in Gent om elkaar beter te leren kennen!

https://www.facebook.com/events/635198327361746

BUBBLE BALL - DINSDAG 6 OKTOBER

Tijdens de eerste sportactiviteit van het jaar kunnen jullie strijden in een plastieken opgeblazen bal tegen een ander team. Voetballen is nog nooit zo veilig en coronaproof geweest! Afspraak @Citadel om 19u 

https://www.facebook.com/events/407141550288764

 

WEEK 2

KAHOOT QUIZ - DINSDAG 29 SEPTEMBER

Dinsdag is het tijd voor de eerste cultuuractiviteit van dit academiejaar: we starten met een steengoede online kahoot quiz! Kom meespelen en bewijs dat jouw groep de beste quizzers bevat! Afspraak om 19u @FFW

 

WEEK 1

EERSTE BACH MEETING - DINSDAG 22 SEPTEMBER

Tijdens deze meeting kun je als eerste jaarsstudent je mede 1ste bach studenten leren kennen. Kom gezellig met iedereen (en het praesidium) een praatje slaan met een gratis hapje en drankje in de hand! Afspraak @FFW om 17u15.

EERSTE BACh VERBROEDERINGSSPEL - WOENSDAG 23 SEPTEMBER

Ter vervanging van ons 1e bachelorweekend hebben wij een spel georganiseerd voor de nieuwe 1ste jaars. In bubbels worden ze Gent rondgestuurd om puzzels op te lossen en elkaar beter te leren kennen. Afspraak @FFW om 13u30.

 

Blijf ons volgen voor alle activiteiten!