Loading...

WEEK 2

KRINGAVOND - MAANDAG 16 FEBRUARI

Elke maandag zijn we met onze kring te vinden in de Coulissen te Overpoort op onze kringavond. Gedoopt of niet, iedereen is welkom om samen met ons een pintje te komen drinken en de nacht weg te dansen.

SPELLETJESAVOND @FFW - WOENSDAG 19 FEBRUARI

Woensdag is het tijd voor de eerste cultuuractiviteit van het nieuwe semester. Deze gaan we goed inzetten met een hele avond vol spelletjes en plezier. Je mag verschillende klassiekers verwachten zoals 'Weerwolven' en 'Carcassonne' maar je kunt ook verschillende nieuwe spelletjes leren kennen. Afspraak om 19u in het FFW.

https://www.facebook.com/events/532128807408106/

FAMILIECANTUS - VRIJDAG 21 FEBRUARI

Deze vrijdag krijgen onze commilitones de kans hun familie en vrienden mee te brengen naar de cantus. We kijken al uit naar de plezante nonkels, bomma's die verschillende cantushits nog kunnen meezingen en elk familielid die wel eens wil weten wat een cantus nu eigenlijk echt inhoud.

https://www.facebook.com/events/2542115152744174/

 

week 1

GFK presents: spuiten & slikken  - maandag 10 februari

Deze maandag vliegen we er direct terug in met een nieuw themafeestje. Onze apotheek opent z'n deuren in de Coulissen waar je keuze hebt uit ons ruim assortiment siropen (cocktails) en spuiten (shotjes).

 

 

 

 

 

Blijf ons volgen voor alle activiteiten!