Loading...

WEEK 5

GFK PRESENTS: GRATIS VAT! - MAANDAG 9 MAART

Elke maandag zijn we met onze kring te vinden in de Coulissen te Overpoort op onze kringavond. Gedoopt of niet, iedereen is welkom om samen met ons een pintje te komen drinken en de nacht weg te dansen. Deze kringavond trakteert het GFK nog eens op een gratis vat. Zeker de moeite om eens af te komen dus!

https://www.facebook.com/events/2876901855702516/

FARMA CANTUST DE WERELD ROND - DINSDAG 10 MAART

Op de cantus van dinsdag gaan we per tempus de vlieger op naar een andere bestemming waar we onze fantastische Jupiler vervangen door een ander drankje! Per bestemming zal er ook een klein hapje zijn dat op tafel staat.

https://www.facebook.com/events/640658623411499/

week 4

ALL FARMA CANTUS - WOENSDAG 4 MAART

Het is weer tijd voor de jaarlijkse farmacantus! Dit jaar vindt deze plaats in de beste studentenstad van het land namelijk: Gent. We vestigen ons in café De Salamander voor wat belooft een fenomenale cantus te worden! 

PAINTBALL HERMES VS GFK - DONDERDAG 5 MAART

Deze donderdag neemt de Gentse Farma Kring het op tegen Hermes in een sportieve paintball battle tussen blauw-geel-blauw.

WEEK 3

KRINGAVOND - MAANDAG 24 FEBRUARI

Elke maandag zijn we met onze kring te vinden in de Coulissen te Overpoort op onze kringavond. Gedoopt of niet, iedereen is welkom om samen met ons een pintje te komen drinken en de nacht weg te dansen.

GALABAL DER FARMACIE - VRIJDAG 28 FEBRUARI

Sensationeel, grotesker en (gl)amoureuzer als nooit tevoren zorgen wij voor een onvergetelijk galabal volledig in het thema van burlesque. De rode loper zal u, in een outfit die niet sexy genoeg kan zijn, naar binnen leiden, waar u wordt betoverd door de extravagante dansvloer, fotogelegenheid en drank die rijkelijk vloeit. Geniet vooraf van een walking diner, die geweldige muziek en natuurlijk het gezelschap.

WEEK 2

KRINGAVOND - MAANDAG 16 FEBRUARI

Elke maandag zijn we met onze kring te vinden in de Coulissen te Overpoort op onze kringavond. Gedoopt of niet, iedereen is welkom om samen met ons een pintje te komen drinken en de nacht weg te dansen.

SPELLETJESAVOND @FFW - WOENSDAG 19 FEBRUARI

Woensdag is het tijd voor de eerste cultuuractiviteit van het nieuwe semester. Deze gaan we goed inzetten met een hele avond vol spelletjes en plezier. Je mag verschillende klassiekers verwachten zoals 'Weerwolven' en 'Carcassonne' maar je kunt ook verschillende nieuwe spelletjes leren kennen. Afspraak om 19u in het FFW.

FAMILIECANTUS - VRIJDAG 21 FEBRUARI

Deze vrijdag krijgen onze commilitones de kans hun familie en vrienden mee te brengen naar de cantus. We kijken al uit naar de plezante nonkels, bomma's die verschillende cantushits nog kunnen meezingen en elk familielid die wel eens wil weten wat een cantus nu eigenlijk echt inhoud.

week 1

GFK presents: spuiten & slikken  - maandag 10 februari

Deze maandag vliegen we er direct terug in met een nieuw themafeestje. Onze apotheek opent z'n deuren in de Coulissen waar je keuze hebt uit ons ruim assortiment siropen (cocktails) en spuiten (shotjes).

 

 

 

 

 

Blijf ons volgen voor alle activiteiten!