Loading...

week 1

(H)aloha welkomstfeestje - maandag 23 september

Hoe kan je je academiejaar beter starten dan een fris pintje of een lekkere cocktail te consumeren samen met ons! Het eerste feestje van het jaar is een feit, en het wordt alvast een klepper van formaat. We hopen jullie massaal te zien op de dansvloer van de Coulissen mét een drankje in je hand!

https://www.facebook.com/events/538415520261126/

1e Bach Meeting - dinsdag 24 september

Heb je ook zin in gratis eten en drinken en een leuk gesprek met het praesidium (ja dat zijn wij) en mede 1e bachers? Ben je nog op zoek naar maatjes om samen mee naar het 1e Bach weekend te gaan? Kom dan zeker af naar de 1e Bach Meeting! Een gezellige avond met alles dat je maar kan wensen: tof gezelschap, GRATIS eten en drinken, en heb ik al gezegd dat het GRATIS is? Het evenement is volledig georganiseerd voor onze 1e bachers dus twijfel zeker niet om met z’n allen af te komen naar FFW, onze geliefde faculteit!

Openingscantus - dinsdag 24 september

Cantussen is een essentieel deel van het studentenleven. Vraag maar aan onze cantor! Heb jij je ook al afgevraagd hoe dat nu eigenlijk in z’n werking gaat? Hier is het antwoord op al je vragen! De openingscantus is tevens de enige cantus waar je ongedoopt naartoe kan gaan! Voor velen is dit gebeuren de reden dat ze zich laten dopen, dus wie weet ;)… Als je geen grote bierdrinker bent, kan je natuurlijk ook cantussen op water! Afspraak op dinsdag 24 september in de Salamander te Overpoort, waarna we het feestje verderzetten aan de overkant in de Coulissen!

https://www.facebook.com/events/1138311609891423/

Bickykraam - donderdag 26 september

Op donderdag kunnen jullie je verwachten aan een heus Bicky-festijn. Onze lieftallige faculteit, FFW, wordt even omgetoverd tot een paradijs voor de vele bicky-lovers onder ons. Het praesidium zal bicky bugers verkopen aan zeer democratisch prijzen! Wie kan daar nu neen tegen zeggen? We verwachten jullie allemaal!

Muurklimmen - donderdag 26 september

De eerste sportactiviteit van dit academiejaar is ook al een feit: muurklimmen. Hoogtevrees: no worries, er zijn verschillende parcours af te leggen dus er is voor elk wat wils. Bovendien zullen we begeleid worden door een monitordie je goed op weg kan helpen. Afspraak aan het FFW om 19.30u om samen richting de Coupure te vertrekken (rechtstreeks mag je natuurlijk ook altijd gaan).

https://www.facebook.com/events/235127487425997/

 

 

Blijf ons volgen voor alle activiteiten!