Loading...
Alt

EINDELIJK kunnen we jullie een gevat antwoord geven op de vraag die reeds sinds vorige editie van oor tot oor wordt geroezemoest: ''Waar zou de farma nu eigenlijk volgend jaar gaan skiën en zupn?'' Wel, met plezier kunnen wij verkondigen dat ook dit jaar de Farmacie in hogere oorden terug te vinden zal zijn! Met z'n allen zullen we tijdens de lesvrije week voor de eerste keer trekken naar het Franse Saint-sorlin-d'Arves en zijn skigebied: Les Sybelles! Na zo een drukke periode van examens en (helaas ook) opgeven is het maar al te logisch dat we dat uitbundig gaan vieren en waar beter dan dat te doen in dat maagdelijke witte sneeuw?!Bij zo een studentenreis horen natuurlijk ook veel sappige promo's voor een studentikoos prijsje die absoluut onafwijsbaar zijn. voor €479 heb je het basispakket beet en ben je alvast vertrokken met ons. Ski-en snowboardgerief kosten wat meer maar laat je dat zeker niet tegenhouden! Er is voor ieder wat wils op onze reis. Ofdat nu constant sleren op de pistes of gewoon dag en nacht zuipen is(ik kijk naar u vanhoof), je kiest op de inschrijflink zelf waar je zin in hebt en waarin niet!

ABER SPORT, wat zit er nu allemaal in zo een standaardpakket van €479???

•Skipas voor 7 dagen in skigebied Sybelles
•Logement in het weelderige Les Chalets de la Porte des Saisons (het heeft zelfs een zwembad)
• Bustrip heen & terug
• Professionele begeleiding van skikot monitoren die paraat staan om mee te drinken
• toeristenkosten, taksen en reservatiekosten
•talrijke animatieprogramma's waaronder themafeesten,après-ski's, onfatsoenlijk veel gratis vaten & cantussen! (precieze activiteiten zullen later meegedeeld worden)

Je krijgt ook een gratis muts en flacon cadeau wanneer je je inschrijft voor 10 november!!!!!

*WOW ZO COOL MAAR HOE SCHRIJF IK ME NU IN?
super simpel

INSCHRIJVEN MOGELIJK OP ONDERSTAANDE LINK
https://winter.skikot.be/grouptravel/registration/welcome.aspx?reqGuid=0BD183EA-7721-46E2-886B-0020F6E95C00

Op deze link vind je ook allerlei algemene informatie over de skireis zelf(logement, skigebied,busopstapplaatsen,...). Lees het allemaal eens door en word maximaal overtuigd dat deze skireis eentje wordt om U tegen te zeggen!

Wij raden het ook ten harte aan om voor uw officiële bevestiging van de reis(nog voor de betaling), het puntje ''algemene voorwaarden'' nauwkeurig te lezen. Hierin staat dat er een toelage betaald moet worden bij annuleringen, wijzigen en laattijdige betalingen. Wij zijn niet aansprekelijk voor upfuck op dit vlak. Zorg er dus voor dat je volledig zeker bent van je keuze vooraleer je op 'bevestigen' klikt. Lieve sneeuwliefhebbers, er is overduidelijk maar 1 skitrip die het hem waard is en dat is die van de FARMA. Wij gaan zingen, Wij gaan klinken, Wij gaan op de tafels springen! GOESTE GOESTE GOESTE. Schrijf u vanaf nu razendsnel in want voor zo een prijs met zulke promo's zijn we snel volgeboekt.Indien er vragen/problemen zijn, kan je dat altijd persoonlijk vragen aan uw sporten Dries de Braeckeleer & Arnout Swaenen OF kan je een mailtje schrijven naar sport@gentsefarmakring.beUt vivat crescat et floreatque GFK!Uw verrukte en brakke sporten

Dries de Braekeleer & Arnout Swaenen