Loading...

Voor deze evenementen hou je best de facebook-pagina van de Gentse Farma Kring goed in de gaten! Extra informatie & dergelijke komt ruimschoots op voorhand online, dus twijfel niet en geef de pagina een like!

Kringavonden - iedere maandag

Als je nog steeds geen genoeg kan krijgen van onze talrijke activiteiten ben je heel erg welkom iedere maandag in de Coulissen! Daar organiseren wij namelijk onze wekelijkse kringavonden. Kom gezellig samen met ons eentje drinken en feesten. Als je een ISIC-kaart hebt, neem deze dan zeker mee en geniet van een zalige korting.

Openingsfuif - 11 oktober

Om het academiejaar goed te starten geven we samen met de Hermes onze openingsfuif.  @Kunstencentrum VIERNULVIER

1e Bach Weekend - 14 oktober tot 16 oktober

Ons geliefde eerste bach-weekend is een activiteit die je zeker niet mag missen! Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken die ook in hun eerste bachelor farmacie zitten. Hier zullen tal van activiteiten georganiseerd worden die er voor  zorgen dat er vriendschappen voor het leven ontstaan. Als je nog twijfelt om je te laten dopen is dit ook het perfecte moment om de GFK te leren kennen! Vergeet zeker niet om je hiervoor in te schrijven!

Skireis - lesvrije week 

Nadat de eerste examens eindelijk achter de rug zijn, is het tijd voor...de skireis! Een perfecte activiteit om alle examenstress van je af te gooien. Hier worden tal van leuke activiteiten georganiseerd zoals een cantus! Er wordt natuurlijk ook wel een beetje geskied. Voor de mensen die dit nog nooit gedaan hebben: geen paniek, je kan op onze reis ook lessen volgen zodat je tegen het einde van de week als een pro de pistes afdaalt! De skireis valt traditioneel zoals bij andere kringen in de lesvrije week. Iedereen is welkom! Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Galabal - 10 maart

Dit jaar is het geen gewoon galabal, maar een lustrumgalabal voor ons negentig jarig bestaan. Schrijf deze datum alvast in je agenda en zoek je mooie outfit uit om samen met je vrienden een leuke avond te hebben.

 

 

Be there!