Loading...
Beste eerstejaarsstudenten Farmacie,
 
Na een jaar en half in uw kot te moeten blijven is het eindelijk tijd om eruit te komen! Op 15, 16 en 17 oktober is het tijd voor ons fantastisch Eerste Bach Weekend! We nemen we een groep eerste bach’ers mee op het weekend van hun leven!
 
Huh, Eerste Bach Weekend, wa is da? Eerste Bach Weekend is hét weekend van het academiejaar voor de eerste bachelor studenten. Dé niet te missen activiteit als net begonnen farmaciestudent. Het is de ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen, vrienden en herinneringen voor het leven te maken, eventueel een nieuw liefke op te doen, …
 
Concreet; vrijdagavond stappen we allemaal samen de privé-bus op aan onze faculteit. Na een korte rit komen we dan aan in ons verblijf voor de komende 2 nachten, D’oude Steenbakkerij te Nieuwpoort (https://www.dekust.be/nl/slapen/doude-steenbakkerij).
 
Het is een all-in concept. Wij voorzien alle nodige luxe van begin tot einde. Eten, drank, plezier, (drank)spelletjes, alles a volenté een heel weekend lang! Ook alle nodige faciliteiten zijn natuurlijk ter plekke aanwezig zoals bedden en douches. Twee korte nachten later, na een mega zot wijs weekend en een heleboel nieuwe vrienden (of liefjes) erbijn, brengt de bus ons zondagmiddag veilig en wel terug naar de faculteit.
 
Het weekend wordt georganiseerd door de Gentse Farma Kring, - zoals de naam al verklapt - de studentenvereniging voor van de Gentse farmaciestudent. Enkel en alleen eerste bachelor studenten farmacie mogen mee, het ideale moment om jouw toekomstige labopartner al wat beter te leren kennen! Natuurlijk gaat ook het voltallige praesidium mee, waardoor je ook kennis kan maken met mensen uit 2de & 3de bachelor, masterstudenten en zelfs afgestudeerde apothekers!
 
Wauw! Klinkt allemaal kei plezant, hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven voor het weekend gebeurt via onze website. Na het invullen van het formulier stort je €45 op ons rekeningnummer (BE42 7370 2267 0054) met vermelding van “jouw naam + Eerste bach weekend”.
 
-- Praktisch --
Vrijdagavond 15 – zondagmiddag 17 oktober
Wa kost da? €45 voor een gans weekend op en top plezier!
Inschrijven? Via het formulier hieronder ↓
What to bring? Dat wordt later nog aangekondigd in het event!
 
Moesten jullie vragen of problemen hebben, aarzel zeker niet om ons eens aan te spreken op de campus of een berichtje te sturen naar onze facebook pagina. We staan dag (en nacht) voor jullie klaar!
 
Ut vivat cresquat floreatque GFK
Jullie vice, Bourda
In naam van het het voltallige praesidium