Loading...
Beste Eerste Bachelor Studenten,
 
Van vrijdag 14 oktober tot Zondag 16 oktober nodigt de Gentse Farma Kring jullie met veel plezier uit om het weekend van je studententijd, nee, je leven te beleven. Universiteit is niet alleen studeren, en met het eerste Bachelor weekend wil de GFK jullie ook de betere kanten van het student zijn laten ontdekken.
 
Eerste Bachelor Weekend, wat is dat nu? Elk jaar organiseren wij een weekend voor eerstejaars farmacie studenten om het begin van hun tijd aan de universiteit te vieren. Dit is de perfecte gelegenheid om na 3 weken lessen en practica toch eens los te laten rond je medestudenten en hun betere kanten te leren kennen. Ken je nog niet veel mensen van Farma? Schrijf je dan in en maak vrienden voor het leven. Ken je wel al een aantal mensen? Des te beter, een weekendje samen weg om nieuwe herinneringen te maken.
 
De planning is als volgt: op vrijdag 14 oktober komt een bus ons ophalen aan de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen. Deze brengt ons naar het verblijf, De Ruischaard in Alveringem om daar twee (korte) nachten door te brengen.
 
Het is een all-in concept. Wij voorzien alle nodige luxe van begin tot einde. Eten, drank, plezier, (drank)spelletjes, alles a volonté een heel weekend lang! Ook alle nodige faciliteiten zijn natuurlijk ter plekke aanwezig zoals bedden en douches. Twee korte nachten later, na een mega zot wijs weekend en een heleboel nieuwe vrienden erbij, brengt de bus ons zondagmiddag veilig en wel terug naar de faculteit.
 
Het weekend wordt georganiseerd door de Gentse Farma Kring, - zoals de naam al verklapt - de studentenvereniging voor van de Gentse farmaciestudent. Enkel en alleen eerste bachelor studenten farmacie mogen mee, het ideale moment om jouw toekomstige labopartner al wat beter te leren kennen! Natuurlijk gaat ook het voltallige praesidium mee, waardoor je ook kennis kan maken met mensen uit 2de & 3de bachelor en masterstudenten om hen ook vragen te stellen over het leven als student!
 
Ben je al overtuigd? Schrijf je dan hier in: https://forms.gle/Fbc59qogmi6PRirE9 . Na de inschrijving vragen we je 45 euro te storten op onze rekening (BE42 7370 2267 0054) met de melding “Naam + Eerste Bach Weekend” en je bent klaar om te vertrekken. Je inschrijving is pas geldig wanneer je betaald hebt.
Heb je toch nog een beetje tijd nodig om na te denken? Twijfel dan niet te lang, want er is een maximum capaciteit van 50 studenten. Als je nog vragen hebt, aarzel zeker niet om een van onze praesidiumleden aan te spreken of stuur een berichtje naar onze facebook pagina..
 
Kort samengevat:
Weekend van je leven van vrijdag 14 oktober tot zondag 16 oktober.
Inschrijven via https://forms.gle/Fbc59qogmi6PRirE9
Prijs = 45 Euro te storten op BE42 7370 2267 0054 met de mededeling “Naam + Eerste Bach Weekend”
Wat heb ik nodig? Meer info hierover volgt nog.
 
Hopelijk zien we jou binnenkort!
 
Ut vivat crescat floreatque GFK
Jullie vice, Astrid
In naam van het het voltallige praesidium