Loading...
 
COMMILITONES! 
 
Als er iets is dat we het meest van al missen zijn het wel onze cantussen. De lamme avonden vol gezang, bier, plezier en Potti’s trilgeluid. Wat een tijd, wat een tijd… Een online cantus leek ons niet echt haalbaar en ook minder leuk, maar wat dachten van jullie een korte quiz vol interessante weetjes over de liedjes, de rituelen en anekdotes? Het is het ideale moment om wat meer te weten te komen over o.a. de Bonny Banks en misschien begrijpen jullie volgende cantus wel wat die Duitse brabbelzinnen nu eigenlijk betekenen .
 
Hoe zal deze quiz verlopen? 
We maken gebruik van MS Teams en Kahoot (dankzij alle online lessen/werkcolleges/… weten we gelukkig al hoe we hiermee moeten werken xd). Tijdens de quiz zelf mute je jouw microfoon zodat jij of anderen geen antwoorden kunnen verklappen. Zowel de Teams link als de code van Kahoot worden nog geplaatst in het evenement. 
 
Nog niet overtuigd om mee te doen? Er is een prijs aan vastgekoppeld. De winnaar van de quiz zal de eerstvolgende quiz gratis mogen deelnemen! De runner-up krijgt 50% korting en de 3de plaats geniet een voordeel van 25% korting. Reden genoeg zou ik zeggen. 
 
WAT? Commi cantus quiz 
WAAR? Vanuit uw luie zetel, met eventueel een pintje in de hand
WIE? Commi’s van de GFK
WANNEER? Woensdag 25/11/2020 om 20:00
INSCHRIJVEN? Via de link in het evenement 
 
Tot dan! 
 
 
Ut vivat crescat floreatque GFK