Loading...
Beste farmaceuten en sympathisanten
De maatregelen hangen ons de keel uit (n.b. blijven ze wel belangrijk!). Zelfs de bomen hebben het volledig gehad en wierpen reeds hun bladeren af in een protestactie tegen corona. Ook wij hebben er genoeg van om alle dagen binnen te zitten en steeds weer dezelfde spelletjes te spelen. Dus beste farmaceuten, zijn wij op zoek gegaan naar wat er nu eigenlijk nog allemaal te beleven valt. Hierbij stootten we tijdens de zoektocht op een potje poker. Via de app « Pokerrr 2 » hebben we ontdekt dat het mogelijk is om online te pokeren!
Instructies voor de app:
⥇ Open Pokerrr 2
⥇ Klik op “als gast spelen”
⥇ Accepteer de “terms of use”
⥇ Voer jouw (bij)naam in
⥇ Onderaan op het balkje zie je 5 verschillende pictogrammen staan: klik op “vriendenspel”
⥇ Klik op “aansluiten spel” en voer de code in die zal worden gegeven via onze Discord
Nog nooit gepokerd? Geen nood! Bij de inschrijvingslink zal er een optie zijn om aan te duiden tot welk soort “pokercategorie” jij hoort.
Deze link komt maandag omstreeks 16u online.
 
Maar er is meer…
We zullen tegelijk ook Bingo spelen! Hoe dan? We maken een bingo-kaart met verschillende uitspraken die wel eens gezegd worden tijdens een potje pokeren. Kan je een volledige rij (horizontaal, verticaal of schuin) aankruisen? Dan mag jij een ad-fundum uitdelen! Deze persoon mag zijn/haar camera aanzetten en een ad fundum drinken MET MANIEREN! Doen ze dit verkeerd of vergeten ze het? Deel dan nog eentje uit 
      Commi’s: Prosit X, prosit senior, prosit corona, ad fundum
      Feuten: Prosit temmer, Prosit DC, ad fundum
Houd het wel ten alle tijden veilig! Denk je dat je genoeg binnen hebt? Zeg dit en stop want we willen niet dat je jezelf ter pletter drinkt!