Loading...
Beste farmaceuten
Wellicht is het jullie wel al opgevallen, maar omwille van de heersende omstandigheden kunnen wij geen fysieke activiteiten meer organiseren. Onze computertovenaar mr. Zeden aka Bulteel kwam echter met een geweldig online alternatief. Je hebt de memes ervan waarschijnlijk al zien passeren, maar ook wij organiseren nu onze eerste GFK Among Us!
 
Wat is “Among Us”?
Het spel is gesitueerd in een ruimteschip waar de spelers verdeeld worden in twee groepen: bemanningsleden (Crewmates) en bedriegers (Imposters). De spelers weten echter niet wie tot welke groep behoort. Het doel van de crewmates is om bepaalde taken uit te voeren, de sabotageacties van de bedriegers ongedaan te maken en vooral uit te zoeken wie de bedriegers nu zijn. De imposters proberen te saboteren en te moorden zonder dat bekend wordt dat zij bedriegers zijn. De opzet van het spel lijkt op dat van Weerwolven van Wakkerdam.
 
Wanneer?
Maandag 2/11/2020 vanaf 20h
 
Hoe kan je meedoen?
- Schrijf je in via de link in het evenement. Dit komt zaterdag 31 oktober omstreeks 20h online (zet je dus zeker op aanwezig om geen updates te missen)
- Wij verdelen jullie in groepen van 10. Deze indeling komt ook hier online
- Download in de App Store of Google Play Store de app “Among Us” op je smartphone
- Zorg ervoor dat je ook beschikt over een Discord account. Hiermee zullen we nl. communiceren