Loading...

Liefste farmaceuten in spé, Na een ontspannende zomervakantie staat er een nieuw avontuur voor jullie klaar aan de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen. Om dit avontuur knallend van start te laten gaan organiseren wij voor jullie een eerste bachelor weekend! De perfecte gelegenheid om medestudenten te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten

WANNEER?

Vrijdag 4 oktober 17u tot en met zondag 6 oktober 12u.
We spreken af aan het ffw, waar we samen vertrekken. We gaan met de trein heen en terug, om het wat gemakkelijk te laten verlopen kunnen jullie je bagage afgeven, deze wordt met de auto naar daar gebracht.

WAAR?

Gekkoo Verblijf Natuur
Appeldijkstraat 36
2880 Weert

Voor foto's:
https://zelfkook.cjt.be/nl/detail/2341

WAT KOST HET?

40 euro all-in

Een studentikoos weekend, voor amper 40 euro regelen wij vervoer, verblijf, eten en drank.

HET CONCEPT

We vertrekken met z'n allen om 17u naar Antwerpen en verblijven in een gezellig kamphuis bij de ''Schorren'' van Weert. We komen dus 's avonds toe en nadat jullie je gesetteld hebben, zijn er verschillende activiteiten gepland om elkaar beter te leren kennen. Niet enkel je medestudenten uit het eerste jaar gaan mee, maar ook het praesidium en enkele studenten uit hogere jaren. Perfecte kans om samenvattingen te fixen dus. Verder zullen we je het hele weekend door entertainen (bbq, quiz, beerpong toernooi...). wij voorzien jullie van gastronomische hoogstandjes en ook jullie dorst zullen we op tijd en stond lessen. 's Zondags keren we gezamenlijk terug naar Gent, zodat jullie klaar zijn voor een nieuwe lesweek.

Volg zeker en vast het evenement voor updates hierrond. Ook zal er een meeneem-lijstje verschijnen. 
 

INSCHRIJVEN? 
Via onderstaand inschrijvingsformulier

Gelieve hierna 40 euro te storten op onze rekening: BE42 7370 2267 0054 met een vermelding naam + eerste bach weekend.