Sport

Welkom op de Unief! Voor de eerstejaars, hier een kleine samenvatting van hoe de dingen hier aan toe gaan: Het uniefleven bestaat naast het eindeloos studeren en het binnenkappen van honderdmiljoenmiljard cara’s, echter ook uit de keiharde uitdaging om de conditie een beetje op peil te houden. En met al die verleidingen hier in Gent, kan het wel eens gebeuren dat je opeens  vet obees bent. Daarom zal team sport alle farmaceuten dit jaar overladen met talrijke recreatieve sportactiviteiten zodat die extra kilo’s achtergehouden kunnen worden en jullie (hopelijk) op het einde van het jaar het lijf van een adonis hebben!
 
Ben je toch eerder een competitief beest die de andere studierichtingen eens wil tonen wie de baas is? Of wil je toch eerder uit eer jouw sportieve ledematen aanbieden aan de Farmacie? DAT KAN! Voor zij die willen organiseert team Sport enkele Vrije Trainingen voor de samenstelling van onze sportteams, waar je jouw skills zal kunnen laten schitteren! Wij doelen HOOG dit jaar in het interfacultaire kampioenschap dus twijfel zéker niet en kom gerust af want misschien ben JIJ wel de persoon die we missen in ons team!!
Momenteel zijn er echter alleen nog maar teams voor Voetbal, basketbal en volleybal(mannen en vrouwen), maar indien je creatieve plannen hebt om een sportteam rondom jouw sport samen te stellen, stuur Dries of Arnout dan gerust een berichtje. Ook indien je niet op de vrije trainingen kan zijn maar wel interesse toont om het team te joinen, dan kan je ons altijd contacteren!

Indien deze activiteiten nu écht eenmaal niet als bier in de mond smaken voor jou, kunnen wij ook nog superenthousiast verkondigen dat de Farmacie tijdens de lesvrije week wederom een skireis organiseert voor iedereen die meewilt!! Kom voor een zeer studentikoze prijs met ons mee naar het Franse Saint-sorlin-d’Arves, waar jullie jullie zich 24/7 zullen kunnen amuseren met talrijke activiteiten, waaronder ook vele apres-ski’s . De perfecte manier dus om nieuw gezelschap te leren kennen! Hou de Facebookgroep van de farma dus in de gaten voor verdere info en mis ook zeker ons infomoment over deze zotte reis niet!
 
Wij zien het alvast met volle goesting zitten en hopen dat we jullie op 1 van onze activiteit zullen spotten!
 
Ut vivat, crescat et floreat GFK!
Uw Sport ’18-‘19
Lies