Loading...

 
Beste farmaleden

Wanneer de dagen korter worden en de temperaturen een Antarctisch niveau dreigen aan te nemen, begint een diepgegronde angst zich meester te maken van de geesten der studenten.
Een angst die telkens opnieuw opduikt in december met het ten tonele verschijnen van de duistere periode die de enen winter noemen, anderen examens.
Ook dit jaar dringt de Lange Nacht zich weer op aan de grenzen van het rijk der Studenten, vastbesloten het Gentse te overspoelen met vrieskou en powerpoints. 

Één bastion van jewelste blijft echter als een rots in de branding voor de 24ste keer verbeten weerstand bieden aan deze druk, een megalomane schokbreker die om het semester af te sluiten studentikoos Gent nog eenmaal naar de goten der Gent katapulteert met een kater die Garfield jaloers achterlaat.
De Massacantus en haar loyale legioenen zijn de zwaarden in de duisternis, de wakers op de muren, het vuur dat brandt tegen de kou, het licht dat gloort in de ochtend. 
Zij zijn de hoorns die de slapers wekken en de schilden die het rijk der Studenten beschermen.
Het is net vakantie, de dagen zijn warm en er moet helemaal niet zó lang in de Overpoort gebleven worden om in klaar daglicht naar huis te bewegen, maar laat het ons op jullie harten drukken, sweet summer childs: brace yourselves, winter is coming.

MASSACANTUS XXIV - 14 december 2016 - Flanders Expo - Hal 2

Deuren Open: 19u00
Start Openingsceremonie: 20u00
Eerste Tempus Commune: 22u15

Wie niet voor 20u00 binnen is, mag de zaal slechts betreden tijdens de 1ste tempus, wees dus zeker op tijd!

Ut vivat, crescat, floreatque GFK!
Uw cantor Iben