Loading...

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
 
De overgang van secundair naar hoger onderwijs verloopt voor velen niet zonder stoot of slag… Het is een heel nieuw begin, waarbij je terecht komt in een nieuwe stad, een nieuw soort leven waarbij je vaak gescheiden wordt van vroegere vrienden.  Omdat dit vaak nogal zomaar op je af komt, organiseren wij het fantastische 1ste bachelor weekend!!
 
Dit is een initiatief enkel en alleen georganiseerd voor 1ste jaar studenten, zo kan je snel en gemakkelijk nieuwe mensen van je jaar leren kennen. Deze zullen misschien voor de komende 5 jaar je studiepartner, je labopartner of je beste vriend worden, waarmee je later studiemateriaal of mooie herinneringen kan uitwisselen! 
 
Dit weekend gaat door na de eerste lesweek, dus van 29/09 tot 01/10. Doordat dit na de eerste lesweek valt en je zo al wat info en lessen gekregen gekregen hebt, is dit uiteraard een ideaal moment om je eerste ervaringen te delen met mede-eerstejaars. Ook om eventuele vragen te stellen aan elkaar of  aan praesidiumleden die al enkele jaren verder zitten, is dit een uitgelezen kans.
 
HOE?
Praktisch gezien vertrekken we de vrijdagavond gezamenlijk met een bus vanuit Gent (Waarschijnlijk van aan de faculteit) richting de scheve villa in Berlare, waar ons een weekend vol activiteiten te wachten staat., zoals bijvoorbeeld een dropping, spelletjes,….
 
WAT?
Een weekend speciaal voor alle 1ste jaarsstudenten, waar je elkaar en ook ons (Het praesidium) beter kan leren kennen, waar je vragen kan stellen en nog zoveel meer!
 
WANNEER?
Op vrijdag 29/09 vertrekken we s’avonds (19u)  met de bus aan het FFW gezamenlijk richting Scheve Villa om dan de zondag tegen s’middags (12u) terug te keren naar Gent.  
 
WAAR?
Het weekend gaat door in de scheve villa te Berlare. Aangezien hier binnen geen bedden voorzien zijn, vragen we wel om ofwel een matje en slaapzak ofwel (voor de  echte avonturiers) een tent (niet verplicht!) mee te nemen.
 
PRIJS?
Aangezien wij graag zoveel mogelijk mensen willen laten deelnemen aan dit weekend proberen we de prijsdrempel zo laag mogelijk te houden, deze zal 45 euro bedragen. U mag dit bedrag overschrijven op onze rekening BE42 7370 2267 0054 met toevoeging van je naam + eerste bach weekend.
 
Ziezo! Dit was het denk ik… een hele boterham he? Hopelijk gaan er veel van jullie mee en kunnen we er samen een leuk weekend van maken. Graag zou ik toch nog eens benadrukken dat wij dit speciaal voor jullie organiseren, dus dat jullie hier dan ook baat bij hebben als je profiteert van wat wij jullie zullen aanbieden! 
 
In ieder geval, hopelijk tot dan!!
Moesten jullie vragen of problemen hebben over wat dan ook, aarzel zeker niet om eens contact op te nemen met 1 iemand van ons, wij bijten zeker niet, integendeel! 
 
Zomerse groetjes!
 
Uw praesidium
Ut vivat cresquat floreatque GFK